Terug naar de voorpaginaTBForum nu ook op je mobiel!
Klik hier voor meer info en gratis link...

Home Nieuw Vraag & Aanbod Forums Artikelen Bedrijvengids Zoeken

Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Volgende 1 - 10 van 73

   Maarten S., Rinada Entertainment
25 aug 2008 10:38 
Ik heb een hyves startpagina aangemaakt een week of twee geleden op hyves.novasurfer.nl

Nu zie ik dat die ineens pr6 heeft...?

hoe kan dat ineens!? Foutje?

   Nick Velten, Velten Media B.V.
25 aug 2008 10:46 
Ik wilde bijna zeggen dat dat gewoon een foutje was en je bijv. een pagerank van een site zag waar je eerst op keek, of dat het hoofddomein misschien PR6 heeft. Maar je hebt inderdaad PR6... Hoe je er aan komt weet ik niet, complimenten

   Richard O., Particulier
25 aug 2008 10:50 
Tussen nu en 2 weken geleden is er geen toolbar PR update geweest.
Mijn gok is dat het subdomein eerst niet bestond en een redirect gaf naar een andere URL, die 'echt' PR6 heeft. Dan pakt het subdomein het over.

   Wouter T., WT Media
25 aug 2008 11:06 
En (Log in om link te zien!) heeft PR 6. Cache:http://hyves.novasurfer.nl geeft:
(Log in om link te zien!)
(de startpagina van hyves)

   Alexander IJ, Particulier
25 aug 2008 11:12 
Zo kan je wel goed genaaid worden trouwens..

   Maarten S., Rinada Entertainment
25 aug 2008 11:20 
@Wouter Hoe kan dat zo in die cache komen? Moet ik dat er in laten of verwijderen?

@Alexander Hoe bedoel je genaaid worden?

   Jethro N., Particulier
25 aug 2008 11:22 
Interessant. Zou hyves.novasurfer.nl dan tot voor kort naar hyves.nl gelinkt hebben?

het cache van bv. hyves.startpagina.nl is namenlijk gewoon die van de startpagina.

   W van den Brink, Particulier
25 aug 2008 11:23 
@Alexander Hoe bedoel je genaaid worden?

Hey pssst... (Log in om link te zien!) kopen? Heeft PR6!

   Richard O., Particulier
25 aug 2008 11:26 
Als je een domein koopt om zijn PR altijd even checken met bv
(Log in om link te zien!)

   Robert M, Particulier
25 aug 2008 11:32 
Richard, die site geeft aan dat een site van mij een fake pr van 4 heeft terwijl de domeinnaam al 8 jaar bestaat en er al die tijd een forum op draait

Hoe komt die site erbij dat het fake is?


Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Volgende 



 
© Copyright TargetMedia 2001-2010 | Mobile | Premium SMS | Micropayments | Muziek downloaden | Ringtones Bekijk bezoekers statistieken RSS feed